AlgemeenProduct besteld op zondag, zou binnen 2 werkdagen worden verstuurd, is niet gebeurt dus ik heb de order geannuleerd.
Een email hierover gestuurd, ja product komt wat later, maar het andere product wat u naar linked is wel op voorraad en word vandaag / misschien morgen verstuurd, eerste order dus geannuleerd.
Opnieuw een ander product besteld wat op hun site staat als "op voorraad", volgende dag weer niks verstuurd, duurt het ineens weer 2-3 werkdagen omdat er een extra product in het winkelmandje zat.
"wij kunnen niet het product opsturen voordat de rest van de order binnen is, ook niet als u extra betaald"
1. Ze kunnen orders niet aanpassen (slecht verhaal want annuleren kan gewoon zonder moeite)
2. Product kan soms niet direct uit het magazijn worden verstuurd, moet eerst naar hun locatie (weer een extra dag)
3. Indicaties op hun site klopt niet voor 2 verschillende producten die ik gekocht heb.
4. Er was wat beloofd in een telefoongesprek, 20 minuten later een email dat het alsnog niet kan (BEL DAN TERUG!)
5. Ze betalen je niet terug in dezelfde betalingsmetode!
6. Als ik het product had besteld zonder dat extra product erbij was het alsnog niet op tijd verstuurd zoals het op de website stond
Echt een slechte webshop als het gaat om flexibiliteit, afspraken maken, en crediet dat op een andere manier word terug betaald.
Nooit meer SIComputers voor mij.
Komen afspraken niet na aan de telefoon, antwoorden niet op alle vragen in de emails, ze zijn wel aardig en geduldig maar het maakt geen verschil voor de eind indruk voor de klant.