HardwareWebwinkel.nl

Product besteld, op initiatief van de winkel geannuleerd omdat de prijs zogenaamd niet ok was.
Onzin, deze prijs voor dit product komt vaker voor, maar kans op reageren krijg je niet want de bestelling wordt snel geannuleerd en geld teruggestort. Nooit weer voor mij bij deze handelaar vanuit een huisadres…

Update n.a.v. reactie: normale prijs 85€, jullie prijs excl verzending (wat bij andere webshops voor 85 inclusief is) was 48€, dat is niet de helft… bovendien was dit product in maart 2023 ook voor het aangeboden bedrag te koop bij tal winkels, dus zo vreemd is die prijs niet.

Wel bijzonder dat jij de prijs foutief op de webshop plaatst zonder enige vorm van controle, maar van de klant - zie ook de vele reviews hieronder met soortgelijke verhalen - wel een controle verwacht.
Amateuristisch.

Als er een fout gemaakt wordt qua prijs, kun je ook meedenken met de klant ipv volledig eenzijdig te handelen.

Goedemiddag,

Zoals u hier op de Pricewatch kon en kunt zien was het ongeveer de helft van wat de rest van Nederland vraagt.

Er was nergens op onze site of bij het product vermeld dat het een aanbieding was, en hebben we ook nergens op social media reclame gemaakt dat we een aanbieding of uitverkoop hadden van het product hetgeen je wel zou verwachten als je zo'n lage prijs kunt aanbieden.

U heeft niet even geïnformeerd of die prijs wel ok was, dan had het u de moeite kunnen besparen.

Ook wij betreuren prijsfouten en doen er alles aan om dit te voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak!

Support Team HardwareWebwinkel

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl