Algemeen22 januari bestelling geplaatst. Deze nooit geleverd gekregen. Klantenservice roept veel, maar doet niks, meerdere keren toezegging dat er een reactie zou komen. Tot op de dag van vandaag (22 feb) niks gehoord. Rechtsbijstand ingeschakeld.
VerzendingHet pakketje is nooit bij Postnl terecht gekomen. Heeft 14 dagen op “het pakket is nog niet ontvangen of verwerkt gestaan”
3x contact gehad met de klantenservice telefonisch. 1x via website.
1: “ik ga het uitzoeken, u krijgt een mail” - niks gehoord.
2: “had u een vrouw aan de lijn? Ow die regelt het wel vaker niet goed, ik ga het uitzoeken. U hoort van mij”. - niks gehoord.
3. Order via website geannuleerd. Zaaknummer gekregen, binnen 2 werkdagen reactie. - geen reactie.
4. Klantenservice weer gesproken. Er moest met de afdeling retouren uitgezocht worden waar het pakketje is. Voor die tijd kon de order niet geannuleerd worden. Ik ging ondertussen redelijk uit m’n stekker.
Beste,
Het kan niet de bedoeling zijn dat u zo lang moet wachten terwijl het duidelijk mis is gegaan. Ik wil dit uiteraard zo snel mogelijk met u oplossen. Als u een mail zou kunnen sturen naar klachten@dustin.com dan kan ik het zo snel mogelijk voor u oplossen.
Reinier