CAPS

TLDR: nooit bestel ik nog iets bij SiComputers.

18 december een product van +- 650 euro besteld. Vrij snel een antwoord gekregen dat het product een onbekende levertijd heeft, en voorstel om een alternatief te zoeken of te annuleren. Ik heb voor het laatste gekozen, en heb ook snel een creditnota ontvangen, die ze uiterlijk binnen de 14 dagen gingen betalen.

Maar dan loopt het mis. Na 14 dagen nog steeds geen terugbetaling. Ik besluit ze nog een week respijt te geven, maar na 3 weken geen geld gezien te hebben stuur ik een eerste mail (08/01). Zelfde dag nog antwoord gekregen met de melding dat het met prio aan de financiële dienst is doorgegeven.

15/01 nog steeds geen geld, volgende mail. Hierop geen reactie gekregen.
19/01 nog een mail, wederom geen reactie.

Ik bel naar het telefoonnummer te vinden op de website van SiComputers, waarop een ingesproken boodschap doodleuk vertelt dat het telefoonnummer niet gebruikt wordt, maar dat ze wel perfect bereikbaar zijn via mail.

24/01 de 4de mail, met zowaar een reactie: ze hebben het aan de financiële dienst gemeld.
02/02 nog steeds niets ontvangen, dus een 5de mail wordt verstuurd. Geen reactie.
09/02 we zitten aan mail 6. Reactie op gekregen: het zal met prio aan de financiële dienst doorgegeven worden. Vanwaar ken ik dat.
15/02 mail nr 7. Geen reactie.
17/02 geld eindelijk teruggestort.

Geleerde les: vanaf nu altijd met visa/mastercard online bestellen om via die weg geld terug te kunnen vorderen. Hoe iets banaal als een CN uitvoeren 2 maanden kan duren snap ik niet.

Zie uitleg hierboven. Klantendienst heeft op 7 mails slechts 3 keer geantwoord. Telefonisch niet bereikbaar. Enkel de melding dat ze perfect bereikbaar zijn via mail.

Scorekaart voor CAPS

Qshops