CAPS

Ik bestel al jaren de tweakers Pricewatch mijn onderdelen en eigenlijk altijd tevreden geweest en nooit problemen met de winkels die hier staan..... Tot nu toe..

het woord wat bij de 1 ster staat klopt helemaal.

Allereerst je kunt niet bellen, alleen maar mailen het telefoonnummer werkt niet.
gelukkig reageren ze wel redelijk snel op de mail dus dat scheelt.

1-02-24 : Ik bestel een 4080 Super (MSI Suprim) met een levertijd van 2-3 dagen. Ik krijg binnen een halve dag een mailtje dat die niet geleverd kan worden en een onbekende levertijd heeft. Of ik een alternatief wil bestellen of wil annuleren. Ik geef aan te willen annuleren en mijn geld terug wil.
06-02-24 : Ik ga maar eens polsen waar mijn geld blijft? en ik krijg een reactie binnen 14 dagen.
13-02-24 : Maar weer eens gemaild en het zou er uiterlijk op de 14e dag op moeten staan.
16-02-24 : weer maar eens mailen, het gaat om meer dan 1000,- dus zou het graag zsm terug willen. ze hebben de administratie benaderd, het komt er aan.
18-02-24 : zondag gekeken en nog steeds niks en een mail gestuurd.
19-02-24 : geld retour ontvangen....... 5 dagen na de retourtermijn..
Als ik de andere reviews hier lees had ik dus beter moeten weten. Personeel reageert kort maar semi zakelijk/vriendelijk en excuses maar dit kan echt niet. Binnen 14 dagen is meestal een paar dagen later met uitzondering tot max 14 dagen. Al helemaal omdat SIComputers zelf niet kon leveren zou je het eerder terug verwachten.

Al met al een 1e keer en nooit meer hier!

op zich vriendelijk en snel, maar toezeggingen kloppen gewoon niet, ze geven aan dat iets geregeld wordt wat dus niet waar is.

Scorekaart voor CAPS

Qshops