AlgemeenBol.com is betrouwbaar, correct, snel van bestelling tot ontvangst thuis.
Ik hecht veel belang aan de reviews alvore mijn keuze te maken. Meestal knn de pakjes als je wil afgehaald worden in een afhaalpunt. Hierdoor is het makkelijker voor de pakjesbezorger, ik kan er zelf omgaan wanneer het mij past en de ontvangst is hierdoor nog zekerder. Ook handig dat je pakjes mag retourneren maar mijn voorkeur is toch om dat te proberen vermijden. Ik voel mij daar toch altijd wat schuldig over dat het pakje dezelfde weg terug moet…
Standaard ben ik heel tevreden over de snelheid van levering en over hoe de producten verpakt zijn. Handig dat zware spullen zoals grote zakken diereneten aan de voordeur gebracht worden. Echt wel powertraining voor de pakjesbezorgers waarvoor oprechte appreciatie.
KlantenserviceIk vind het aangenaam dat bol.com telefonisch te bereiken is. Ik ben nog steeds voorstander van persoonlijk contact. Bij ieder telefoontje naar de klantendienst ben ik iedere keer heel snel, heel vriendelijk en heel goed en bevredigend geholpen.
Echt knappe service waarvoor grote dank en waardering.