AlgemeenNieuwe televisie besteld. Via tweakers gekocht op de site van Hello tv.
Een paar dagen later wordt ik gebeld door ene Rick. De televisie blijkt niet te leveren.
Ik wil de aankoop annuleren maar verkoper dramt constant door om toch te verkopen. (Dit model tv wordt een maand na deze aankoop nog altijd aangeboden terwijl dit bedrijf deze televisie helemaal niet op voorraad heeft. Schaamteloos)
Verkoper zegt toe een nieuwer model van hetzelfde type televisie te kunnen leveren. Uiteindelijk ga ik met een slecht gevoel accoord. Eigenlijk wilde ik de koop annuleren om het fijt dat ze iets aanbieden wat ze niet hebben en vervolgens heel onbeleefd gaan onderhandelen en manipuleren.
Een paar dagen later wordt de televisie geleverd in een doos die open geweest is. Ook 2 plastic verpakkingen in de doos zijn kapot getrokken geweest. Mijn conclusie is dat dit geen nieuwe televisie kan zijn. Eerder leverde Samsung mij namelijk een televisie in een volledig andere staat. Namelijk nieuw in ongeopende doos.
Een kleine bijkomstigheid is dat deze televisie ook nog een ander type televisie is als de televisie die ik bestelde en de nieuwe 2023 variant. Het gaat om een model met slechtere hardware en software.
Conclusie: Dit bedrijf probeert middels misleiding dan wel fraude showmodel, refurbished of tweedehands televisies als nieuw te verkopen. Bedrijf gebruik hiervoor tweakers en andere zeer betrouwbare websites om klanten te trekken.
Communicatie is uitermate onprofessioneel en onbeschoft. Bereikbaarheid is extreem stroef en vermoeiend. Bedrijf stuurt niet uit zichzelf verificaties van afspraken en bevestigingen. Alleen op verzoek van klant (geen bewijsvoering).
Het bedrijf vroeg mij ook om zsm 25 euro over te maken voordat de retour zou kunnen worden opgehaald. Ik moet er zelf achter komen dat dit bedrag al van de factuur was afgetrokken. Bedrijf wilde dubbel laten betalen voor ophaal kosten.
Klopt dit verhaal niet? Ik heb overal bewijs van want de chat gesprekken kunnen als pdf worden afgedrukt. Tweakers en Google bewijs van aankoop? Prima. Heb ik.
Koop hier niks mensen. Kans dat u wordt opgelucht is aanzienlijk tot zeer groot.
o7 ciao!