Algemeen3 weken geleden een bestelling geplaatst bij SiComputers, goede prijs en op voorraad dus dat klonk goed en we zouden de bestelling binnen 2 dagen in huis hebben.
Uiteindelijk 5 dagen later een mail gekregen dat de bestelling vertraging had en pas over een dikke week binnen zou komen.... nou prima als het niet anders is, kan gebeuren.
4 dagen later weer een mail over dat het vanaf dat moment nog 2 weken extra kon duren omdat ze dan het product weer binnen zouden krijgen. Op dit moment ben ik gaan kijken of ze ergens anders het product nog op voorraad hadden en ja er waren nog andere winkels, maar wat mij verbaasde was dat SiComputers zelf ook nog het product had staan... op voorraad nota bene (en een dikke €100 duurder inmiddels)! Na informeren hoe het kon dat hij nog steeds op voorraad stond kreeg ik alleen te horen dat "de site nog moest updaten", blijkbaar doen ze dat dus maar 1x in de maand ofzo?
Na al het gedoe vandaag (dik 3 weken later sinds bestelling) alsnog te horen gekregen dat ze het product niet meer kunnen leveren en dat ik de bestelling kan annuleren. Wat mij betreft is dit gewoon misleidend als je willens en wetens blijft aangeven op je site dat iets op voorraad is en je hebt het niet.
Dit is voor mij in ieder geval de laatste keer bij SiComputers, en ik zou ze dus niet vertrouwen wat betreft hun voorraad. Bellen met de klantenservice was overigens ook verschrikkelijk en totaal niet behulpzaam.
Levering ging van 1-2 dagen in huis naar 1 week later, 2 weken later en uiteindelijk na 3 weken hebben ze het product op eens niet meer.
KlantenserviceAan de telefoon totaal niet vriendelijk of behulpzaam. Ook niet zelf vragen om mee te kijken naar de order maar snel proberen af te wimpelen.