AlgemeenAbsoluut NIET bestellen!!!
Inmiddels bijna 1,5 maand geleden een playstation 5 slim besteld, zou er met +- een week moeten zijn volgens de website. Nooit aangekomen; nooit mijn geld teruggekregen na het annuleren tot nu toe, en nooit een reactie gehad op mijn e-mails en whatsapps. Tot op een bepaald moment kreeg ik een reactie. Na heen en weer geapp werden er continue dingen beloofd en afgedaan met een excuses, incl dat het bedrag teruggestort zou worden gestort en zij zouden zich melden bij mij op dezelfde dag; nooit gebeurd. Meerdere malen lijkt het alsof er actie is, maar nee. Er word hier duidelijk aan het lijntje gehouden en geld ontnomen. We zijn inmiddels 2 of meer keer verder van het recht op het annuleringstermijn. Het geld had lang en breed terug op mijn rekening moeten staan. Ik heb hun meer dan genoeg kansen, ruimte en herinneringen gegeven om mijn geld terug te storten, maar aan het einde van het verhaal is er geen gehoor en staat hun telefoon altijd uit wanneer ik bel. Geen relevante updates en geen geld terug (Stilte).
Op het moment is dit dus een scam ongeacht of het bedrijf kamt met administratieve problemen, gezien dit van alles kan betekenen. Nu ben ik het zat en ga ik dus actie ondernemen wat ik tevens heb aangegeven en erg jammer vind, want ik heb ze met alle plezier ruimte en tijd gegeven.
Het gaat om een bedrag van 419,95 euro
Ordernummer: ORD140965
Klantenservice proberen te bereiken echter bestaat deze niet. Even later heb ik contact gehad via whatsapp, hier word ik continue aan het lijntje gehouden.