AlgemeenVan top naar flop. Jarenlang tevreden klant geweest, totdat iemand recent een account heeft aangemaakt met bijna hetzelfde mailadres (gmail adres zonder puntje ipv met). Hierdoor krijg ik de bestelbevestigingen te zien van die ander. Na contact met Bol wordt verwezen naar Google en aangegeven dat ik/we dan maar een ander mailadres moeten nemen. Verdere vragen worden genegeerd en Bol verwijst alleen maar naar hun eerdere antwoord, veranderen van mailadres.
Update 05-03-2024: medio februari heb ik nogmaals zelf contact opgenomen met Bol. Gelukkig trof ik deze keer een behulpzame medewerker van de klantenservice, en het probleem lijkt nu toch opgelost te zijn.
Matig, werd eersr niet teruggebeld, daarna wel netjes opgepakt, maar met de mededeling dat het aan Google ligt en niet aan Bol. Reageren nu niet eens meer op mails/vragen, maar krijg alleen de mededeling dat ik/wij het mailadres moeten veranderen.
Beste Diaantje,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol