Dustin

Bij bestellen verliep alles vlekkeloos totdat je een beroep doet op de klantenservice. Dan wordt er 0 meegedacht om tot een oplossing te komen die voor beiden passend is. Het draait vooral om de procedure. Telefonisch is de desbetreffende afdeling niet te bereiken en de mails waren naar mijn mening niet echt professioneel en zeer statisch. Dit ben ik niet gewend bij het plaatsen van webshop bestellingen elders. Daarom was dit de eerste en de laatste keer voor mij.

Verzending was allemaal prima en weinig mis mee. Netjes een T&T code ontvangen en redelijk snel verzonden.

Ik had 10x hetzelfde product besteld. Dit was in december €22, niet echt een hoog bedrag. Nu nam ik dit product in gebruik en het hield het nog geen 10 minuten vol.

Contact gehad met de klantenservice en mij wordt gevraagd om het oude product te retourneren. We hebben het over een lullig bedrag maar of ik wel even tijd vrij maak om een doos te zoeken, het in te pakken, naar een PostNL punt te rijden en terug te sturen met het 'gratis' retourlabel.

Ik zou graag een nieuw product ontvangen maar dit is geen oplossing. Ik krijg een credit en mag het product dan opnieuw bestelle. Maar wel voor €31 en €5 verzendkosten... Nu gaat het hier om kleine bedragen maar er is totaal niet meegedacht en de klantenservice wijst je alleen maar op procedures en is telefonisch niet bereikbaar.

Ik bestel hier nooit meer want hoef niet met een TV of laptop garantie in deze situatie terecht te komen.

Ik bestel volgende keer lekker bij de concurrent ook al kost dat iets meer want goede garantie is toch wel iets meer geld waard merk ik weer.

Scorekaart voor Dustin