AlgemeenTwee keer een bestelling hier gedaan, maar voor mij nooit meer, zie hieronder voor een toelichting.
VerzendingVerzending met DPD, twee keer besteld, twee keer mis gegaan. Eerste keer helemaal niet aan gekomen (ondanks dat DPD claimde dat het bij het afhaalpunt klaar zou staan, eigenaar daar was er helemaal klaar mee en is gestopt met DPD), tweede keer gewoon ergens lukraak in de wijk bezorgd met de mededeling dat er een briefje bij me zou liggen waar precies, uiteraard niet het geval.
KlantenserviceHelaas meerdere keren nodig gehad. Pakket bij mijn eerste bestelling wat niet aan kwam (nooit meer DPD als bezorgdienst voor mij, latere bestelling leveren ze ook doodleuk ergens in de wijk af zonder te laten weten waar precies). Ook toen duurde het lang voordat er actie werd ondernomen, werd ik nog een keer naar het afhaalpunt gestuurd omdat het er toch echt zou liggen (niet dus), etc etc.
Bij een tweede bestelling een cpu fan die er mee op hield (model met 2 fans), vragen ze me doodleuk om de hele cpu koeler te demonteren en terug te sturen terwijl alleen de fan het niet doet. Na heel veel heen en weer mailen het er maar bij laten zitten en ergens een andere fan besteld. Ik heb ook het idee dat er zo veel mogelijk hindernissen opgeworpen worden zodat mensen het er op het eind maar bij laten zitten, jammer.
Beste DeNonkel,
Bedankt voor je review.
Wat de bezorging door DPD betreft is het bij problemen zo dat wij een onderzoek in gang zetten bij DPD. Wanneer er een bewijs van levering ligt dat het pakket bij een DPD shop is bezorgd, is de eerste stap altijd om te verifiëren of het pakket/de pakketten er ook daadwerkelijk liggen. Is dat niet het geval, dan wordt je gevraagd een verklaring van niet ontvangst in te vullen.
ik kan overigens enkel zien dat je contact hebt opgenomen betreffende je bestelling van eind augustus vorig jaar, We hebben toen een nieuwe bestelling gestuurd, en daar heb je voor zover ik kan zien geen melding gemaakt van problemen met DPD. Mocht het deze vervangende bestelling zijn die ergens in de straat was afgeleverd, dan betreuren we dat uiteraard.
In verband met de originele bestelling hebben wij voor het eerst contact gehad op 8 September, en je uiteindelijk nieuwe pakketten gestuurd op 14 September (vier werkdagen na ons eerste contact). We hebben in de tussen tijd lopend contact gehad. We vinden het daarom jammer dat je de opvatting hebt dat het lang duurde voordat er actie werd ondernomen, terwijl we vanaf het begin contact met je hadden over de verschillende stappen in het onderzoek.
Betreffende de garantieclaim die je hebt aangemaakt, maakt de beschadigde fan deel uit van de Thermalright Peerless Assassin 120 SE, en dan is het inderdaad zo dat het hele product opgestuurd moet worden in verband met de behandeling van de garantieclaim.
We kunnen de fans voor dit product niet los na leveren omdat we die niet hebben. Was het bijvoorbeeld een fan geweest uit een 5-pack van de Arctic P14, dan was het nasturen van een enkele fan geen enkel probleem omdat we die ook los verkopen.
Mvg
Proshop