AlgemeenNOOIT hier kopen. Groot BEDROG.
Na 3 weken mijn iPhone 15 bestelling te annuleren nog steeds geen geld terug. Via whatsapp heb ik deze man 3 maal kunnen bereiken . Stellen telkens alles uit en houden je aan het lijntje. Word lid van de Facebook groep ti 84shop en gadgetfreakzz en laten we samen deze man tegenhouden . Iemand die onze zuurverdiende centen voor zichzelf houd en hier zomaar mee weg .
Ordernummer: ORD142155
Factuur: INV197713
---
NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.
---
NOOIT hier kopen. Groot BEDROG.
Na 3 weken mijn iPhone 15 bestelling te annuleren nog steeds geen geld terug. Via whatsapp heb ik deze man 3 maal kunnen bereiken . Stellen telkens alles uit en houden je aan het lijntje. Word lid van de Facebook groep ti 84shop en gadgetfreakzz en laten we samen deze man tegenhouden . Iemand die onze zuurverdiende centen voor zichzelf houd en hier zomaar mee weg kan