Samsung.com

Ik gebruik de website vanwege promotie-voordelen (korting) en een acceptabele inruilprijs voor het oude apparaat. Je kan alle informatie van je nieuwe apparaat goed op de site vinden en de inruilprijs is snel berekend en redelijk conform de markt voor het 2e hands inruilapparaat.

Verzending gebeurt volgens de aankondigde datum en heeft tnt geen problemen opgeleverd. De levering gebeurt door een speciaal bedrijf wat meer waarborg geeft dat het produkt goed aankomt.

Samsung heeft aan aantal aparte 'ingangen' voor support: voor het product, voor software, voor garantie etc. Soms gok je verkeerd en wordt dan weer doorverwezen naar een ander rubriek.
Het is simpeler als je eerst het type apparaat (zoals S24+) kan opgeven en dan de relevante support-rubrieken krijgt waaruit je kan kiezen.
Deze ingang is er wel voor handleidingen e.d. maar levert alleen een Whatsapp contact op of bellen. Ik heb liever ook een email methode beschikbaar waar je wat gemakkelijker screencopies en files kan toevoegen (als je op een tablet problemen hebt dan moet de info eerst naar je mobiel verzonden worden en dan Whatsapp starten.)
Update: als je de Samsung Members app hebt dan kan je het beste via die weg je feedback / problemen doorgeven!

Scorekaart voor Samsung.com