AllYourGames.nl

Beste Jona Adriaanse,

Allereerst bedankt voor je waardevolle feedback.

Wat vervelend om te lezen dat je ontevreden bent met de afhandeling van je retourzending. We merken dat er wat onduidelijkheden zijn die wij in deze reactie graag toelichten/uitleggen.

Allereerst heb je geen Duitse kaart geleverd gekregen. Waarschijnlijk doel je op het feit dat er o.a. Duitse tekst op het kaartje staat. Dat is echter bij deze game de standaard (er bestaat geen kaartje zonder deze tekst). Het betreft dus gewoon de Nederlandstalige versie van de game. Overigens heb je dit punt in je eerdere communicatie richting ons nooit benoemd.

Wat betreft het herroepingsrecht: Wij staan bekend om ons extra soepele beleid wat betreft het retourneren van een bestelling. Zo hebben klanten bij ons maar liefst 45 dagen bedenktijd en is retourneren gratis. Echter staat er expliciet op de pagina "verzenden en retourneren" uitgelegd dat de verzegeling van een game niet verbroken mag worden. Daarnaast staat dit ook nog in de voorwaarden vermeld.

Het is goed om te weten dat dit geen voorwaarden zijn die enkel door ons gehanteerd worden. Het is namelijk wettelijk vastgelegd dat je herroepingsrecht vervalt als je de verzegeling van een software product verbreekt. Vandaar dat alle webwinkels deze voorwaarden hanteren (zie bijvoorbeeld ook de website van Bol.com).

Wij vinden het jammer om te lezen dat je zo een negatieve ervaring hebt overgehouden aan je aankoop. Hopelijk heeft bovenstaande uitleg voor wat verduidelijking gezorgd.

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij te bereiken via 040 218 00 30 of info@allyourgames.nl.

Met vriendelijke groeten,

Klantenservice AllYourGames.nl