NBB.com

NBB.nl heeft een prima bestelproces. Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen na dat je een account hebt aangemaakt.

Website voelt nog wel incompleet aan en sommige zinnen moeten nog vertaald worden in het Nederlands.

Verzending verliep via DHL. Dit is jammer genoeg erg slecht gegaan, ik kreeg een mail dat mijn pakketje geleverd was terwijl er nooit een pakketje was aangekomen.

Wat het nog raarder maakt is het feit dat je moest tekenen voor ontvangst. Als ik naar mijn track and trace kijk dan zie ik dat die handtekening maar een krabbeltje was onder de letters: “FV”

Ik heb geen idee wat dit moet betekenen en wie hier voor heeft getekend maar dat was ik niet zelf.

Ik nam contact op met DHL maar zij verwijzen mij door naar nbb.nl want zij zijn hier verantwoordelijk voor en zij moeten een onderzoek gaan starten met DHL.

Klantenservice verloopt net zo slecht als de verzending.

Na dat ik werd doorverwezen door DHL heb ik per direct een chat gestart met nbb.nl

Een medewerker vertelde mij dat hij dit zou doorsturen naar de logistieke afdeling en dat zij mij uiterlijk over 48 uur een mail zouden sturen.

Ik ben 3 dagen verder en tot op heden heb ik niets gehoord van de desbetreffende afdeling. Er worden dus valse beloftes gemaakt.

Nou heb ik net weer contact opgenomen via de chat en collega Nancy vertelde mij dat zij niet weet wanneer de logistieke afdeling een terugkoppeling geeft.

Ik krijg hele tijd dezelfde bericht van haar:

“ We hebben alles al geregeld en het is al voorgelegd aan mijn collega's op de betreffende afdeling, ik kan me niet voorstellen dat mijn collega u een tijd heeft beloofd. Meer kunnen we niet doen in de verkoop. Dit is een logistiek geval en het is voorgelegd aan de betreffende collega's.

Kort samengevat, ze vragen alsmaar geduld en stellen dit uit. Er wordt geen actie ondernomen, ik voel me niet serieus genomen en ben bang dat dit niet goed gaat komen.

Mocht ik een terugkoppeling krijgen dan zal ik dat hier gelijk ook vermelden.

Voor nu blijf af van deze winkel! Afschuwelijke service.

*Update 12-2-2024 (1 week later)*

Sinds mijn laatste review zijn er enkele ontwikkelingen geweest met NBB.nl.

Ik heb recentelijk meerdere mails van NBB ontvangen betreffende mijn situatie.

Vandaag heb ik nog om een update gevraagd, maar mijn verzoek werd volledig genegeerd.

Volgens DHL klantenservice moest het onderzoek met DHL al afgerond moeten zijn, maar ik word nog steeds aan het lijntje gehouden. Dit voelt als een straf voor iets waar ik geheel buiten sta.

Het lijkt erop dat er geen concrete stappen worden ondernomen om mijn probleem op te lossen, en de communicatie blijft frustrerend gebrekkig.

Mijn ervaring met de service van deze winkel is tot nu toe nog steeds uiterst teleurstellend.

Hoi,

Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen en dat de communicatie met onze klantenservice niet goed is verlopen. Dit is zeker niet de bedoeling en we willen hiervoor onze excuses aanbieden.

Zou je in een privébericht je emailadres, bestelnummer en het ticketnummer van de klantenservice willen doorgeven? Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Hopelijk kun je dan alsnog snel genieten van je bestelling.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com