AlgemeenNa lange tijd besloten weer een spel te halen en een van de favorieten waar nu een nieuwe editie van is uitgebracht (Tekken . In eerste instantie had ik online gezien dat er een aanbieding was voor extra korting bij inruil van oude games. Helaas had ik geen titels die hiervoor in aanmerking kwamen maar er stond vermeld dat je altijd bij de winkel langs kunt gaan met andere titels. Zo gezegd en gedaan; met 7 spellen ging ik naar de winkel. Uiteindelijk konden er 5 in worden geruild voor korting op de volgende aankoop. De inkoopprijs viel mij een beetje tegen maar ze waren er helder over wat het systeem aan gaf. Uiteindelijk toch voor de inruil gegaan en een nieuw spel gekocht. De medewerkers hebben mij daarin heel goed geholpen en waren ook deskundig over games. Meteen een klantenkaart aan mijn (al bestaande) account gekoppeld zodat ik nu ook punten kan sparen. De winkel was verder goed ingericht met veel games en accessoires. Kortom een prettige en duidelijke winkelervaring.
Ik werd vriendelijk en goed geholpen in de winkel tijdens mijn bezoek en aankoop. De medewerkers zijn deskundig en nemen de tijd voor je.