Samsung.com

Na de release van de Samsung S24 Ultra meteen de webshop van Samsung ingedoken om te kijken of ik hem voor een mooi bedrag kon aanschaffen. Overzichtelijke website en webshop, eenvoudig om de verschillende S24 modellen te vergelijken en een hoop informatie. Bestelproces werkt goed en is opgedeeld in een aantal overzichtelijke stappen. Met alle introductiekortingen die Samsung aanbood de S24 Ultra voor een mooie prijs kunnen bemachtigen. Met een leuke korting nog accessoires kunnen mee bestellen en gekozen voor een unieke "online only" kleur. Breed assortiment aan betaalmethodes en na afrekenen de order eenvoudig te volgen via je Samsung account. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de status, inclusief het moment van verzending. Alles liep zoals gehoopt en verwacht en ik had 3 weken eerder dan verwacht mijn bestelling in huis. Ik kan niets anders zeggen dan: super ervaring!

De pre-order van de Samsung S24 Ultra was overweldigend. Toen ik mijn bestelling plaatste was de verwachte levertijd 23-02-2024. Het was niet anders. Bestelling geplaatst en geduld hebben. Op 26-01-2024 kreeg ik echter een mailtje dat er eerder nieuwe voorraad was en op 30-01-2024 stond de bezorger voor de deur. Netjes aangekondigd en ruim drie weken eerder dan aangegeven bij de bestelling. Je kan de bezorging tot op de 5 minuten volgen, super handig. Uitstekend!

Scorekaart voor Samsung.com