AlgemeenOnprofessioneel! Na meerdere malen contact wat niks opleverde morgen aangifte doen en verdere stappen ondernemen. BESTEL NIKS!
Zoon had gespaard voor ps5. Als je zoekt via Google komen ze als eerste naar boven en de sterren zijn dan ook goed (daar zijn ze wel slim mee omgegaan)
Vervolgens na een halve dag geen bevestiging begon het toch vreemd te voelen en ben recensies gaan kijken. Ik ben me kapot geschrokken! Er is niks positief te bekennen en vooral kinderen zijn de dupe, triest.
Vrijdag contact gehad met de politie en tot vandaag de tijd gegeven voor terugbetaling. In de mail werd dat verteld. Tot op heden niks.
Morgen een nieuwe afspraak bij de politie voor definitieve aangifte, melding online gemaakt en meteen door naar de advocaat.
Mensen bestel hier niks!
Order geannuleerd na de vreselijke recensies. Meedere malen contact en niks terug gestort.
Ze beloven maar doen niks. Contact moet ineens via de telefoon. Annuleren en terugstorten is de afspraak.... geen telefoongesprek voor nodig lijkt me.
Onprofessioneel, slecht te bereiken, moet persee via bellen, ontkennen alles terwijl je met bewijs komt, zelfs bij de ING bank staan ze als slecht te boek
Ordernummer toegevoegd ORD142730