Samsung.com

De Samsung website heeft een goede layout en werkt erg fijn. Zo is het bijvoorbeeld makkelijk om de specs van een toestel te bekijken en een impressie van een toestel te krijgen middels de 3d-weergave. Samsung geeft ook goede kortingen aan Members.

Mijn s24 ultra gepreordered. Zou meer dan een maand later geleverd worden. Samsung kreeg echter extra voorraad binnen, waardoor ik mijn toestel al na anderhalve week had. De gebruikte bezorgdienst werkt ook erg fijn. Je krijgt regelmatig updates en weet zo vrij nauwkeurig hoelaat de bezorger aan zal bellen. Netjes ook aangebeld en een handtekening moeten zetten, de bezorger gooit het pakketje niet simpelweg in de brievenbus.

Lang moeten wachten, en bij het stellen van mijn vraag werd ik gelijk weer doorverbonden, waarna ik vervolgens weer minimaal 5 minuten moest wachten. Ook spreken skmmige callcentermedewerkers slecht ABN, waardoor het een moeilijk te begrijpen gesprek wordt.

Scorekaart voor Samsung.com