AlgemeenLevering is prima verlopen, niets op aan te merken. Op tijd, prima verpakt, prima bezorger.
---
Begin 2022 heb ik The frame model 2021 gekocht bij hellotv.
Deze is eind 2022 ter reparatie aangeboden omdat er horizontale strepen zichtbaar waren.
Er is een nieuw paneel in gegaan.
Hetzelfde probleem is eind 2023 weer voorgekomen, er is weer een nieuw paneel ingegaan. Toen deze terug kwam zaten er verticale strepen in het beeld.
Begin 2022 heb ik The frame model 2021 gekocht bij hellotv.
Er is een nieuw paneel in gegaan.
Dit weer gemeld bij HelloTV, en na een telefoontje van Samsung kreeg ik een mail dat de aankoop geannuleerd werd, en ik mijn geld terug zou krijgen. Dit is een aannemelijk mailtje omdat hij al 2x terug was geweest. Maar nadat ik me afvroeg waar het geld bleef bleek er een verkeerde mail verstuurd te zijn, en kreeg ik dus niet mijn geld terug... Zelfs zonder enig excuus. Er was geen enige mogelijkheid om naar een andere oplossing te bekijken, werd zelfs niet eens op mijn verzoek teruggebeld.. Conclusie, levering is prima, service is zeer slecht.