CAPS

2 producten besteld, allebei 1 werkdag levertijd, maar 1 product al snel naar 2/3 werkdagen, het andere product niet. Na 3 werkdagen contact opgenomen, is er wat misgegaan waardoor nogmaals 2/3 werkdagen levertijd, nu voor beide producten. Even voor een bestelling een product reserveren doen ze blijkbaar niet. Levertijd dus ruim 1 week, en voor mij te laat.
Klantenservice wel vriendelijk maar komt enkel met wil je wachten of annuleren. Misschien omdat 1 product duurder is geworden misschien voor hen niet ongunstig, maar geen voorstel voor bv deelverzending of wat dan ook. Kortom excuus en succes , ze probeer je reeds betaalde bedrag nog wel binnen 14 dagen terug te storten.
Producten uiteindelijk bij een andere winkel besteld, die wel de levertijd waar maken.

De klantenservice komt niet met een oplossing voor mij, terwijl ik op tijd besteld hebt. Ze blijven hangen in wachten of annuleren. Een deelverzending had nog wel een optie geweest maar daar komen ze niet mee. Natuurlijk wel steeds een vriendelijk bericht.

Scorekaart voor CAPS

Qshops