AlgemeenIk heb op 1 december een playstation 5 besteld voor de kerstdagen voor mijn man.
Ik had afgesproken om het op te halen en dat kon pas eind van de 2de week.
Prima dacht ik dat is mooi voor de kerstdagen.
Bericht leveringproblemen wordt opgeschoven en ze boden aan om te bezorgen.
Omdat ik goed in vertrouwen ben dacht ik komt goed de communicatie verliep moeizaam maar ze zeide dat het goed ging komen.
Toen bleek dat ook die week de playstation niet binnenkwam vroegen ze om de order te annuleren ik dacht ik wacht nog paar dagen kan altijd nog crediteren.
Uiteindelijk op 21 december heb ik de order geannuleerd.
Op 21 december bericht dat het binnen een week op de rekening.
Op 5 januari bericht gestuurd en een bericht terug was niet verwerkt onze excuses zou binnen een week worden opgelost.
11 januari willen ze een vriendelijk voorstel doen dat het goed wordt afgehandeld.
16 januari moest ik sochtend een bericht sturen voor herinnering.
Ik had savond een bericht gestuurd dat ik hier geen vertrouwen in had.
Nog geen paar seconden later bericht moest Iban doorgeven en binnen 48 uur zo het op de rekening staan.
18 januari weer bericht dat het er niet op stond was een miscommunicatie en zou binnen 2 werkdagen erop staan.
Ze zouden 22 januari iets laten weten en tot heden niks teruggekregen.
Ik heb gemaild en berichten gestuurd.
De communicatie is zeer zeer slecht.
Iedereen verdiend een kans om het goed te doen.
Maar dit bedrijf heeft er nu voor gezorgd dat ik voorzichtiger ben geworden.
De rede voor de recensie want ik las recensies dat het niet vlekkeloos ging maar dacht ach iedereen verdient een kans.
Maar bij deze wil ik mensen ook waarschuwen dat het ook anders kan lopen.
Wij zijn beleefd geweest maar vinden dat het nu genoeg is geweest.
Dinsdag 23 januari nadat de recensie op trustpilot online kwam een bericht vriendelijk oplossen als het afgehandeld is review weghalen.
Ik heb gezegt als ik het bedrag terug heb zal ik de recensie aanpassen dat het correct is afgehandeld of weghalen ligt aan of jullie woord houden.
Het is ondertussen woensdag 24 januari we krijgen woorden met wordt vanavond opgepakt we gaan het het oppakken maar desondanks nog geen daad bij het woord.
Mijn man vindt dat ik nog heel vriendelijk ben want die heeft al stappen om aangifte bij de politie en een procedure bij de geschillencommissie.
Ik hoop echt dat we zover niet hoeven komen en dat het wordt opgelost.
Maar ze zeggen veel maar naarkomen van een woord helaas.
Vrijdag 26 januari hebben we contact gehad met iemand en het zou maandag in orde komen.
Hadden we maandag niks op rekening gaan we dinsdag brief naar de advocaat dat werd afgesproken.
We hebben maandag niks gekregen dus de brief van de advocaat gaat vandaag op de post.
We hadden gehoopt dat het niet hoefde maar tl84shop heeft laten zien dat het op de vriendelijke manier niet gaat.
Ze beloven om het vriendelijk op te lossen maar er komt vanuit tl84shop geen actie om het daadwerkelijk op te lossen.
Vaak met sorry excuses we gaan het oplossen maar geen verdere stappen.