TI-84shop.nl

Wij worden al weken aan het lijntje gehouden ZONDER product en ZONDER terugbetaling, annulering met kredietnota al ontvangen echter blijft terugbetaling uit.

Mijn partner heeft op 21 december 2023 als gecombineerd kerst en verjaardagscadeau voor onze zoon een "PlayStation 5 Disc Editie + 2 PS5 DualSense Draadloze Controllers" gekocht bij TI-84 Shop, terugbetaling zoals zowel telefonisch als per e-mail besproken met de eigenaar Amarsingh is niet binnen de beloofde termijn ontvangen.

Inmiddels is gebleken na research op internet dat het om een malafide webshop gaat die producten massaal op grote schaal niet levert met honderden gedupeerden die niet of amper terugbetaald worden of pas na gedoe met vele instanties.

Wij zijn nu helaas genoodzaakt om een incassobureau naast politie en ACM in te schakelen, bestel hier NIET om jezelf alle stress te besparen!!!

Amarsingh, als je dit leest maak het jezelf makkelijk en maak de terugbetaling in orde voor ORD139524.

---

Scorekaart voor TI-84shop.nl