AlgemeenDe website zelf geen problemen mee. Betalingen lopen vlot. Maar de verzending, wat een drama...
Ik haat het om slechte reviews te schrijven. 95% is wat ik schrijf is ook altijd positief. Maar mijn frustratie moet ergens geuit worden.
Op 22 december de Maxwell headhpones besteld. 1 tot 3 werkdagen levertijd.
29 december krijg ik opeens bericht, heb het pakketje geweigerd, wordt terug gestuurd naar de verzender.
Okay dan, prima denk een paar dagen later zal ik het wel toe gestuurd krijgen.
Wordt het pakketje pas 25 januari op woensdag weer opgestuurd. Donderdag zou het geleverd worden. Dan opeens vrijdag, dan opeens zaterdag, dan opeens maandag, dan opeens weer dinsdag.
Huh??
Is het label ook verkeerd afgedrukt en wordt het naar basic fit als huisadres gestuurd in plaats van een aflever punt, dus mag weer een maand gaan wachten waarschijnlijk. Edit: Net langs geweest, het pakketje is gelukkig aanwezig. Maar wat een tering zooitje, wist niet dat pakketjes bezorgen zo hoge wiskunde is.
Klantenservice reageert snel, maar komt niet met oplossingen. Ze zeggen dat ze een klacht hebben ingediend bij DHL, maar zonder bewijs lastig te geloven. Ze hadden het niet weer met DHL moeten opsturen. Vreselijk bedrijf dat DHL.... Nooit meer zal ik door hun iets laten versturen.