AlgemeenGeprobeerd printer te bestellen. Aangezien ze geen creditcard lijken te accepteren en ik niet het risico wil lopen dat ze niet leveren en ik een iDeal betaling niet terugkrijg, gekozen voor achteraf betalen. Prima dacht ik.
Even later belt iemand en begint eerst heel lang te pushen dat ik ook vooral toner mee moet bestellen (wil ik niet), maar aanhouden over 10% korting (wil ik niet), heel wat aandringen. Vervolgens geeft ie aan dat ze weigeren te leveren met achteraf betalen.
Bestelling geannuleerd. Dit slaat nergens op.
Update n.a.v. reactie webwinkel: claim dat dit niet de bedoeling is, is op z'n best twijfelachtig. Bedoelt de winkel dat de medewerker dit zomaar uit eigen initiatief zo gedaan heeft? Ik geloof het niet. Het is beleid, en smerig beleid.
Goed dat je je ervaring via deze weg aan ons laat weten! Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat je bestelling bij ons op deze manier verlopen is, waarvoor onze oprechte excuses. Mocht je ervoor open staan om de bestelling alsnog bij ons te plaatsen, dan ontvangen we graag een mail met je klantgegevens op webcare@123inkt.nl. Dan kijken we graag met je mee! Groetjes, Romy van 123inkt