TI-84shop.nl

Op 24 november 2023 bestelde en betaalde ik bij TI-84Shop.nl een Playstation 5 disc version + Call of Duty: Modern Warfare III voor een bedrag van € 499,-.

De beloofde levertijd van 1 week werd niet gehaald, maar er werd 2x maal toegezegd dat het binnen een week zou komen. Ik had al wat reviews gelezen en zag hier en daar ook berichten dat er uiteindelijk wel geleverd werd, maar dat dit soms wat langer duurde. Maar ik heb enorme spijt dat ik dit toch heb besteld.

Op 12 december is de bestelling geannuleerd door mij en kreeg ik hier bevestiging van, en ook de toezegging dat de betaling binnen een week terug gestort zou zijn.

Tot nu toe ging de communicatie via email zeer matig (1x antwoord per week), maar per Whatsapp reageerde dezelfde persoon soms binnen een paar minuten en soms een dag later of paar dagen later.
De wettelijke termijn om binnen twee weken terug te betalen verstreek op 26 december 2023.

Ik heb hierna 8x! de toezegging gekregen via Whatsapp dat de betaling in orde zou worden gemaakt, en tal van excuses dat dit niet de normale gang van zaken is en dat ze het zouden oppakken en in orde maken.

Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug (7 weken na annulering!).

Ik ben tot op heden geduldig en beleefd geweest, maar nu ben ik er klaar mee en wil ik door deze review andere mensen op het hart drukken echt op te passen met deze webshop. Ik heb vandaag gezegd dat ik een review ging schrijven en een melding ga doen bij de ACM omdat de betalingstermijn allang verstreken is.

Ik krijg direct per whatsapp een bericht terug " hoop niet dat je denkt dat het daarmee sneller terug komt"
En direct daarna, ' We pakken dit nu netjes op zodat het dinsdag erop staat"

Hierop heb ik een laatste waarschuwing / aanmaning verstuurd per mail en Whatsapp, en hierin een deadline voor betaling gegeven, en anders de boel uit handen zou geven aan Incassobureau JurisTu Incasso, en aangifte zou doen.

Ajuuu parapluu TI-84Webshop

UPDATE: Vanmiddag paar uur voor het verstrijken van de deadline is mijn geld overgemaakt. Succes aan allen die nog bezig zijn met hun geld terug te krijgen.

Als je een email stuurt duurt het ongeveer een week vvoordat je bericht krijgt. Als je per app wat stuurt, wordt er soms meteen en soms een paar dagen later gereageerd.

Wat ik niet begrijp, is dat er wel elke keer gereageerd wordt op mijn berichten en er vervolgens toezeggingen worden gedaan. En als de termijn verstreken is van die toezegging, doodleuk weer opnieuw beginnen. Waarom al die moeite doen maar niet betalen?

Scorekaart voor TI-84shop.nl