AlgemeenSonos boxen besteld, levertijd 2 dagen! Een week later na mails van mijn kant blijkt levering nog minstens 1 maand te duren, kreeg annulering optie aangeboden. Direct geannuleerd en de boxen in een winkel gekocht omdat ik ze dat weekend nodig had. aan het eind van de dag ontvang ik een mail van verzending???. weer gemaild dat ik had geannuleerd, geen reactie. 2 dagen later boxen ontvangen en uiteindelijk kreeg ik een retourformulier. heb de boxen terug gestuurd en heb ook al gezien dat ze een maand geleden ontvangen zijn maar wacht nog steeds op terugbetaling. Ik heb me inmiddels suf gemaild maar krijg geen enkele reactie meer.
Ik denk dat de enige manier om mijn geld terug te krijgen "ruim €900 " is om er een jurist op te zetten....
Ik bestel veel online en soms duurt het wat langer als verwacht maar dit met Tink heb ik nog nooit meegemaakt, begrijp niet dat dit bedrijf nog bestaat!!!
Levering heeft 10 dagen geduurd. Was opzicht niet zo erg geweest maar dan moet je niet s'morgens een mail sturen dat de levering nog minimaal een maand duurt en aan het eind van dezelfde dag mailen dat het onderweg is.
KlantenserviceEr is volgens mij helemaal geen "Klantenservice". Als je via het Contactformulier mailt krijg je pas dagen later een standaard mailtje terug met excuses,... en we zijn je niet vergeten... heel druk ....etc...Mail je via beantwoorden krijg je met een beetje mazzel na een week ook weer een standaard antwoord dat ze er op terug komen. Ondertussen gebeurd er helemaal niks!
Beste,
We bieden onze oprechte excuses aan voor de ongemakkelijke situatie die is ontstaan bij je bestelling. Het spijt ons zeer dat de communicatie en service niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen dat dit frustrerend is en willen je verzekeren dat we hier actie op zullen ondernemen.
Jouw geval wordt momenteel onderzocht, en we streven ernaar om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden. We waarderen je geduld en begrip tijdens dit proces. Onze klantenservice werkt hard om alle lopende zaken af te handelen, en we zullen ervoor zorgen dat dit incident niet wordt herhaald.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we de kans krijgen om het vertrouwen te herstellen.
Het Tink Team