AlgemeenBestellen lukt wel, maar de rest is blijkbaar heel lastig soms. Wat een dramatisch proces.
VerzendingIk bestel vaak bij Bol.com. Heb een abonnement op select. Deze keer een groot drama. Tot drie keer toe ging het fout bij een simpele bestelling. Het vervelendste vond ik dat ik er zelf steeds achteraan moest en dat Bol het afschuift op de transporteur. Een hele negatieve ervaring deze laatste bestelling.
KlantenserviceEerst elke keer die niet functionerende robot en dan medewerkers die je steeds naar de bekende weg vragen, naar informatie die ze al hebben. Daarnaast dat afschuiven.
Beste 1971Rolf,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol
Inmiddels contact gehad met bol.com en begrip voor situatie. Hopelijk een incident!