AlgemeenTelefoon besteld voor mijn vader, werd niet afgeleverd alhoewel het wel als zo vermeld stond in PostNL. Contact opgenomen met klantenservice en verteld dat het belangrijk was om op te lossen (mijn vader had geen telefoon en moest naar ziekenhuis). Ze konden niets anders doen dan onderzoek opstarten. Uiteindelijk - vanwege de goede recensies - gekozen om de telefoon nog een keer te bestellen. Deze kwam wel goed aan en dit heb ik gelijk gemeld. Weken later vonden wij de telefoon welke was neergegooid op een zeer vreemde locatie in trappenhuis (waar deze eerst ook zeker niet lag). Eerlijk gemeld en gevraagd of we konden terugsturen. Ja dat kan wel voor eigen rekening. Vervolgens wederom meerdere keren moeten opvolgen om het geld terug te krijgen. Ik had achteraf gelijk contact met mijn creditcard maatschappij op moeten nemen zodat zij het geld hadden teruggevorderd. Waardeloze service.
VerzendingTelefoon besteld voor mijn vader, werd niet afgeleverd alhoewel het wel als zo vermeld stond in PostNL. Contact opgenomen met klantenservice en verteld dat het belangrijk was om op te lossen (mijn vader had geen telefoon en moest naar ziekenhuis). Ze konden niets anders doen dan onderzoek opstarten. Uiteindelijk - vanwege de goede recensies - gekozen om de telefoon nog een keer te bestellen. Deze kwam wel goed aan en dit heb ik gelijk gemeld. Weken later vonden wij de telefoon welke was neergegooid op een zeer vreemde locatie in trappenhuis (waar deze eerst ook zeker niet lag). Eerlijk gemeld en gevraagd of we konden terugsturen. Ja dat kan wel voor eigen rekening. Vervolgens wederom meerdere keren moeten opvolgen om het geld terug te krijgen. Ik had achteraf gelijk contact met mijn creditcard maatschappij op moeten nemen zodat zij het geld hadden teruggevorderd. Waardeloze service.
KlantenserviceTelefoon besteld voor mijn vader, werd niet afgeleverd alhoewel het wel als zo vermeld stond in PostNL. Contact opgenomen met klantenservice en verteld dat het belangrijk was om op te lossen (mijn vader had geen telefoon en moest naar ziekenhuis). Ze konden niets anders doen dan onderzoek opstarten. Uiteindelijk - vanwege de goede recensies - gekozen om de telefoon nog een keer te bestellen. Deze kwam wel goed aan en dit heb ik gelijk gemeld. Weken later vonden wij de telefoon welke was neergegooid op een zeer vreemde locatie in trappenhuis (waar deze eerst ook zeker niet lag). Eerlijk gemeld en gevraagd of we konden terugsturen. Ja dat kan wel voor eigen rekening. Vervolgens wederom meerdere keren moeten opvolgen om het geld terug te krijgen. Ik had achteraf gelijk contact met mijn creditcard maatschappij op moeten nemen zodat zij het geld hadden teruggevorderd. Waardeloze service.
Geachte Mr. Barry,
Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review op Tweakers.
We vinden het erg vervelend van u te vernemen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Graag willen we u vragen een e-mail te sturen naar klantenservice@phonemarket.nl o.v.v. ''Review Tweakers'' uw naam en het ordernummer van uw bestelling, zodat we kunnen beoordelen of we u alsnog kunnen helpen.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Onze excuses voor het ongemak!
Het team van Phonemarket.nl