Appelhoes

In Oktober 2023 iets besteld bij deze webshop, echter voldeed het artikel niet aan de verwachtingen en is dus retour gegaan. Daarbij bewust gekozen voor het shoptegoed.

Na een paar dagen netjes een couponcode voor het aankoopbedrag in de mail.

So far so good.

Fast forward naar december 2023.
Ik wilde nog een extra apple lader bestellen en besloot de couponcode in te zetten. Tijdens het betaalproces ging iets fout waardoor de bestelling onderbroken werd en dus geen bestelling geplaatst werd.
OK, geen probleem .. dan proberen we opnieuw. Het probleem is echter dat de couponcode nu niet meer geaccepteerd wordt. Het shoptegoed ben ik dus kwijt :|

Meteen diezelfde avond (28-12) nog het contactformulier ingevuld op de site met de vraag hoe dit opgelost kan worden, ik heb nl. mijn shoptegoed niet kunnen gebruiken ondanks dat hun site denkt dat hij wel gebruikt is.

Op 6-1 nog steeds geen antwoord, dus dan maar een email gestuurd naar het algemene emailadres (vraag@appelhoes.nl)

Ondertussen zijn we alweer 3 werkdagen verder en nog steeds geen antwoord.

Op Kiyoh zie je ze na nieuwjaar gewoon reageren op reviews die ze niet bevallen, maar mijn pogingen om in contact te komen met die club zijn vruchteloos.

TLDR:
couponcode werkt niet meer na fout in bestelproces en zoals het nu uitziet kan ik fluiten naar mijn centen.

zie verhaal hierboven. Klantenservice is totaal onbereikbaar in geval van problemen en klant heeft het nakijken

Scorekaart voor Appelhoes