AlgemeenIk bestel regelmatig bij Bol.com omdat ik over het algemeen tevreden ben. Laatst 4 airtags + 2 sleutelhangers gekocht. De airtags zijn keurig op tijd geleverd, maar de sleutelhanger om de airtags in te doen zouden gelijktijdig arriveren. De belofte was voor 23:59 besteld, morgen in huis. Afgelopen donderdag de airtags ontvangen, maar de sleutelhangers niet. Wel netjes een mail gekregen dat de levering van de sleutelhanger vertraagd was. Het zou 3 dagen later worden (zaterdag).
Zaterdag weer niks ontvangen, maar het zou nu dinsdag de 9e worden worden. Ondertussen zag ik op de site steeds andere levertijden voorbij komen. Vandaag zie ik dat de levering nu op 17 januari gaat komen. Beetje raar als je beloofd om iets de volgende dag te leveren, maar uiteindelijk 14 dagen meer nodig te hebben. Ik kan helaas mijn airtags nu niet aan mijn sleutelbos hangen. Die belofte om iets op een bepaald moment geleverd te krijgen maakt deel uit van de keuze voor Bol, maar ik had het dus achteraf beter ergens anders kunnen kopen.
Al met al net een voldoende vanwege de op tijd geleverde airtags, anders was het oordeel slecht.
Belofte voor levering komt niet overeen met daadwerkelijk moment van leveren. Voor 23:59 besteld, morgen in huis is een afspraak die onderdeel uitmaakt van de overeenkomst. Bol.com houdt zich hier echt niet aan, waardoor dit misleidend is.
Beste Frankbruins,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol.