Algemeendonderdag 28 december 2023 een Philips TV met ambilight besteld bij HelloTV dat voorheen PlatteTV heette.
Daar hadden we paar jaar geleden in Arnhem samen met een familielid ook al een Philips TV gekocht. En nog steeds naar volle tevredenheid.
Toen en ook nu weer goed geholpen door Tim. Hij reageert snel en duidelijk. En heeft humor!
En dat hij er nu al jaren werkt is een goed teken voor zijn trouw aan en de betrouwbaarheid van HelloTV.
Wat wij belangrijk vinden is uiteraard de prijs. En dat zit wel goed. Want ze geven bij HelloTV ook nog eens een mooie korting. Je wordt zelfs gevraagd om er naar te vragen!
Maar voor ons was en is hun selling point het A-Z Service Totaalpakket (heet va. 2024 Serviceplus pakket) voor 3, 4 of 5 jaar dat je er bij kunt kopen. Waarmee je alle onverhoopte kosten afdekt. En, citaat: "geen verdere maandelijkse kosten en het is een volledige garantie zonder verdere jaarlijkse afschrijving.".
Na de eerste installatie lijkt alles OK. En voor de toekomst hebben we ons selling point. En Tim...
De bestelde TV is volgens afspraak zaterdag geleverd, vrijdag paste ons niet. Maar je kunt dus zelf de dag van levering bepalen.