AlgemeenGeen dure apparaten hier kopen. Kocht altijd veel artikelen bij Bol. maar ze bieden geen garantie buiten het zichttermijn. Wetgeving of niet. Koffieautomaat heeft een defect na 8 maanden. Dame in kwestie zegt buiten zichttermijn en we weten niet hoe het stuk is gegaan. Nog nooit zoiets meegemaakt.
VerzendingVerpakking kan beter, soms alleen maar in de doos van fabrikant f anders in een doos zonder vulling en bescherming. maar verder altijd op tijd.
KlantenserviceMedewerker geeft aan dat ik geen garantie heb omdat de koffieautomaat van bijna 500 euro, buiten het zichttermijn is en ze niet weet hoe het stuk is gegaan. IK heb zoiets nog nooit meegemaakt.
Zeer veel gedoe over het retour sturen van de hele unit die zwaar en log is voor een klein waterbakje.
6 verschillende klantenservice medewerkers die er alles aan doen om je vooral niet te helpen.
Beste Sarge78,
Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Chantal van bol