bol

Ik had in december voor kerst een iPhone 15 pro besteld die zal bezorgd worden op de 23ste. Ik ernaar uitkijkend wachtende op tot de pakket werd bezorgd kwam de bezorger aan gaf de pakket. Ben ik naar boven gegaan deed ik de pakket open zat de telefoondoos er niet had een leeg pakket gekregen. Ik natuurlijk erg geschrokken. Direct contact opgezocht met de klantenservice. En sindsdien is het maar een drama we zijn nu al ruim twee weken verder en nogsteeds geen vooruitblik. Vandaag reactie van Bol “ uit onderzoek is gebleken dat de telefoon in de doos lag” nou niet de mijne iedergeval en ik heb daar bewijs voor. Echt teleurstellend hoe je als consument betaald voor iets wat je niet ontvangt en gewoon met lege handen wordt achtergelaten. Ik wil de telefoon of een compensatie voor deze hele slechte ervaring.

Lopen wachten op de telefoon die ik via bol had besteld die vervolgens in een leeg doos werd bezorgd.

Steeds uitstellen met onderzoek en op antwoord wachten van de desbetreffende afdeling om vervolgens niks te ontvangen.

Beste Aym,

Bedankt voor je review. We hebben je klacht in behandeling genomen via de Thuiswinkel.

Chantal van bol

Scorekaart voor bol