Proshop.nl

Na bestelling via Tweakers kwam ik er achter dat deze webshop met .nl domein helemaal niet Nederlands is. Dit betekent waarschijnlijk dat de producten ook uit het buitenland moeten komen, wat de levertijd niet ten goede komt. Daarnaast wordt er geleverd via DPD, waarover al voldoende geklaagd wordt binnen Tweakers.

Nu wacht ik al enkele dagen op het meest cruciale deel van mijn nieuw te bouwen PC, het moederbord, terwijl een andere webshop alle andere onderdelen de volgende werkdag had geleverd via PostNL, waar DPD zelfs nog 9 euro rekent...

Al met al, spijt van deze keuze, ik had graag 10 euro extra betaald bij een andere webshop die wel in Nederland gebaseerd was, dan had dit voorkomen kunnen zijn. Het zou fijn zijn als Tweakers alleen Nederlandse bedrijven zou opnemen of duidelijk aangeeft in de Pricewatch dat het om een internationaal bedrijf gaat.

Direct na bestellen een Track & Trace ontvangen, echter is deze al 3 dagen niet meer gewijzigd.

Beste CSB,

Bedankt voor je review.

Onze contactgegevens met ons Deense adres staan op de voorpagina van onze website www.proshop.nl aangegeven:

Contact
Proshop a/s
Slet Møllevej 17
DK-8270 Højbjerg
Denemarken
DK18966239 EU 2021 One Stop Shop (OSS)
support@proshop.nl

evenals via de link "over ons" die onder deze contactgegevens staat;

Over ons
Over Proshop
Met meer dan 1,8 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 235.000 producten in het assortiment is Proshop een van de grootste online winkels van Denemarken. Proshop heeft momenteel webwinkels in 8 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Duitsland, Oostenrijk en Nederland.

De verwachte levertermijn staat bij ieder product aangegeven op onze website. Omdat het een bestelling betrof van rond de jaarwisseling en wij bovendien met een hevige sneeuwstorm te maken hadden met gemiddeld een halve meter sneeuw, ws er sprake van vertraagde levering. Wij hebben helaas geen invloed op het weer.

Als er in Nederland zo'n dik pak sneeuw valt zal dit ongetwijfeld ook vertraging met zich meebrengen wanneer vrachtwagens de weg niet op kunnen.

Wat de verzendkosten betreft hebben wij ervoor gekozen transparant te zijn waar dit bij veel bedrijven in de productprijs is meegerekend. Omdat we dus uit Denemarken versturen, bedragen onze verzendkosten, afhankelijk van de gekozen verzendmethode en het product, tussen €4,99 en €8,99. Voor bijvoorbeeld kabels kan PostNL gekozen worden omdat dit type producten in een gewatteerde envellop verzonden kunnen worden.

Mvg

Proshop