Cameranu

Een erg prettige webshop en fysieke shop in Eindhoven. Ik heb een bestelling geplaatst, met als doel deze dezelfde dag op te halen. Na wat communicatie over en weer bleek dat dit inderdaad kon. Dit draagt alleen maar bij aan mijn positieve ervaring. In de winkel vriendelijk geholpen, en tijdens het ophalen van mijn aankoop ook een gratis sensorreiniging aangeboden gekregen. Top!

Ik ben heel erg tevreden over de webshop en de online/offline dienstverlening. Het proces werkt snel, je vindt gauw wat je zoekt en het aanbod is voor mijn gevoel erg goed.

Al moet ik wel zeggen dat ik in mijn uitzonderlijke geval wat onduidelijkheid heb ervaren. Hoewel ik het vermoeden had dat ik het artikel dezelfde dag nog (op tijd) kon ophalen, werd me dat niet heel erg duidelijk tijdens het bestelproces. Een miniem puntje van opbouwende kritiek zou zijn: maak duidelijk aan de klant hoe het verdere verloop van het ophaalproces is. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten: werd ik gebeld? Kreeg ik een mailtje? Is er doorgaans een bepaalde wachttijd voordat ik mijn artikel zou kunnen ophalen? Ik was op de gok maar alvast naar de winkel gegaan. Maar: eind goed al goed!

Ik weet het; dit is nitpicking. Daarnaast zou ik normaliter aankopen als deze ruim van tevoren plannen. Maar omdat ik mijn artikel op de dag zelf nog nodig had, was online reserveren en ophalen in de winkel de enige optie. En dan kom je dit soort situaties tegen. Ik heb mijn spreekwoordelijke achterwerk verbrand, maar ik heb alsnog niet op de blaren hoeven zitten dankzij Cameranu!

In plaats van verzending heb ik het product zelf opgehaald in één van de fysieke winkels, omdat het daar op voorraad was. Als onderdeel van de verzending beschouw ik in dit geval de kennisgeving over beschikbaarheid en prognose voor het kunnen ophalen. Via de support chat heb ik bevestiging ontvangen dat ik naar de winkel zou kunnen komen om hem op te halen, omdat ik op tijd moest vertrekken. Daaruit blijkt dat men goed op de hoogte is van de voorraad en beschikbaarheid per winkel.

Zie mijn toelichting bij verzending. Ik heb voorafgaand aan het ophalen eerst bevestiging gezocht bij de klantenservice. Deze stond mij snel en vriendelijk te woord. Er was even wat uizoekwerk aan hun kant, maar het was allemaal ontzettend snel bevestigd. Ik moet zeggen dat ik hier erg tevreden over ben.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops