Toolnation

Ik wil jullie hierbij graag waarschuwen voor dit bedrijf. Mijn voornaamste reden hiervoor is dat ze voor zakelijke klanten geen retouren of herroeping accepteren. HIERDOOR KAN JE NIETS RETOURSTUREN EN GELD TERUGKRIJGEN!!
Dit is ook terug te vinden op de website.

Hier de tekst die ik in de mail ontvangen heb:
“Volgens de Nederlandse wet- en regelgeving hoeven wij retouraanvragen voor zakelijke aankopen helaas niet te accepteren. Voor zakelijke klanten geldt géén herroepingsrecht of wettelijke bedenktijd. Uw retouraanvraag wordt daarom niet door ons in behandeling genomen.

Meer informatie vindt u hier: https://www.toolnation.nl/ruilen-en-retouren

De levertijden niet realistisch. Een levertijd van 1 tot 3 dagen betekend dat het niet op voorraad is en het van de leverancier moet komen. Die 1 tot 3 dagen zijn dan nooit te redden en mijn ervaring is dat de levertijd dan ruim over de week heen gaat. Lullig als je iets nodig hebt voor een klus.. Lees AUB ook andere ervaringen van anderen, hieruit blijkt dat mijn ervaring (in de drukke decembermaand) niet opzich staat en dat het door velen wordt gedeeld.

De klantenservice reageert op zich snel maar met een beroerde boodschap. Zelfs een product wat ongeopend in verpakking zit wordt niet retour genomen.. duidelijk dat ze slecht het wettelijk minimum willen doen en totaal niet klantgericht zijn.

Scorekaart voor Toolnation