AlgemeenWaardeloos. Na bestelling geen enkel bericht. Zelf contact opgenomen, bleek er een "blokkade" op mijn bestelling te zitten door een systeemfout. Deze zou verwijderd worden, de bestelling zou worden doorgevoerd. Ik zou hier een bericht over ontvangen.... De dag erna maar teruggebeld. Blokkade bleek opgeheven, maar verder status onduidelijk. Zou verder worden uitgezocht. In eerste instantie het verzoek om zelf na het weekend terug te bellen, maar na aandringen zouden zij dezelfde dag nog laten weten hoe het zat. Niet teruggebeld.. Na het weekend teruggebeld, geen duidelijkheid over status. Ik zou die zelfde dag nog worden teruggebeld... Vlak voor sluitingstijd nog maar weer een keer gebeld, geen duidelijkheid. Toen heb ik uiteindelijk mijn bestelling geannuleerd. Dat was in een dag geregeld incl refund. Bijzonder.
KlantenserviceZie hierboven. Komen afspraken niet na, beloven (blijkbaar) dingen die ze niet na kunnen komen. Heel vreemd dat een annulering beter/ sneller te regelen is dan een bestelling. Geen best business model.