Redux Gaming

WAARSCHUWING!!! Doe geen zaken met Redux. Wij hebben in februari een GamePc gekocht, die niet bleek te werken. De GamePc staat nog steeds bij Redux. 100 mailtjes verder en telefonisch niet te bereiken, nog steeds geen GamePc terug. Totale radiostilte van hun kant. Zoontje heeft dit zelf gekocht van zijn zuurverdiende geld en heeft hier
€ 1.200,- aan uitgegeven. Nu zitten we inmiddels in 2024 (dus bijna een jaar verder) en nog steeds niets!

De levering was op tijd binnen maar dit is ook het enige goede geweest, wat een waardeloos bedrijf. Denk na voordat je bij hen iets koopt, wees gewaarschuwd.

Hebben ze een klantenservice? Ik krijg namelijk nauwelijks reacties terug en wat ik krijg zijn waardeloze mailtjes. Telefonisch niet te bereiken en ondanks heel veel terugbelverzoeken ben ik nooit teruggebeld. Ze houden ons totaal niet op de hoogte. Ik mail iedere 2 weken maar krijg of geen of een waardeloze reactie terug.
Ze beloven ons op de hoogte te houden maar ik krijg alleen heel af en toe een mailtje terug als ik zelf weer gemaild heb.

DOE GEEN ZAKEN MET HEN !!!!

Scorekaart voor Redux Gaming