CAPS

Ik heb bij SiComputers een grote bestelling gedaan voor meerdere computeronderdelen, voor in totaal ongeveer €1500. Over het bestelproces kan ik weinig zeggen. Dat is zoals je het verwacht, met nette bevestigingsmails.

Omdat de levertijd 2-3 werkdagen was en ik op een van die dagen niet thuis zou zijn, heb ik aan SiComputers een mailtje nagestuurd of zij de bestelling expres een dag later wilden versturen. Ik kreeg daar al na een kwartier antwoord op, met de vriendelijke toezegging dat er een notitie van was gemaakt en dat de bestelling niet eerder dan een bepaalde dag verstuurd zou worden. Dat vond ik echt keurig en heel fijn.

Op de verzending niets aan te merken. De bestelling was goed ingepakt, met naar behoren beschermingsmateriaal. Alles is onbeschadigd aangekomen.

Een van de onderdelen die ik had besteld was een computerbehuizing met voorgeïnstalleerde fans. Na inbouw van de computeronderdelen bleek dat een van de fans een tikkend geluid maakt. Dat was duidelijk geen contactgeluid en het was ook niet op te lossen dor de fan opnieuw te monteren. Ik denk dat het geluid uit het motortje komt.

Ik heb daarover een mailtje aan SiComputers gestuurd. Omdat het terugsturen van de hele behuizing zou betekenen dat ik ook de hele computer weer uit de behuizing zou moeten halen, heb ik aan SiComputers gevraagd of er een nieuw ventilatorje opgestuurd kan worden. Opnieuw antwoordde SiComputers erg snel, en heeft het bedrijf bij de fabrikant van de behuizing geregeld dat er een ventilatortje werd nagestuurd. Ook dit contact was heel vriendelijk en erg snel. De klantenservice van SiComputers is werkelijk voorbeeldig en dat waardeer ik enorm. Dat maakt dat ik in de toekomst graag opnieuw bij deze winkel bestel.

Scorekaart voor CAPS

Qshops