AlgemeenLaptophoezen besteld op de site.
Helaas kloppen de afmetingen die op de site staan niet, waardoor mijn laptop er niet in past (de laptophoes is vele malen kleiner dan aangegeven).
Meerdere malen contact gezocht met HP, onder aan de streep is de reactie "pech gehad".
Terwijl HP niet een deugdelijk product levert, zit jij zelf met het probleem dat zij wel jouw geld hebben, maar jij niet het juiste product hebt.
Gelukkig ging het om een relatief laag bedrag, maar het blijft absoluut onacceptabel dat HP niet simpelweg het juiste product wilt leveren.
Ik overweeg sterk om puur uit principe vervolgstappen te nemen richting het ACM, en een civiele zaak... Helaas kost dat ook belachelijk veel tijd voor een relatief laag bedrag.
Ik snap zo wel hoe HP haar winst over de ruggen van hun klanten behaald.
Inmiddels circa 6x over een weer gemailed. Iedere keer krijg je hetzelfde antwoord "we hebben overlegd met onze manager, je mag niet retourneren".
Terwijl dat niet eens een antwoord is op de vraag "ik heb niet het juiste product ontvangen, hoe lossen we het op".
Het lijkt mij dat ze toch gewoon de mail kunnen lezen, kunnen zien dat ze een foutje gemaakt hebben, en het oplossen?
Maar nee, daar doet HP niet aan....
De bestelling is nog van november, maar HP doet er ook steeds lang over om te reageren....