AlgemeenProduct besteld waarvan de levertijd 1-3 dagen zou zijn. Direct een mail met track & trace ontvangen. Vervolgens gebeurde er niets meer. Na 2 weken contact opgenomen waar het artikel bleef. Konden ze niet zeggen en moesten ze bij logistiek navragen. Na enkele dagen wachten zonder reactie nogmaals contact opgenomen en kreeg te horen dat terugkoppeling van de logistieke afdeling tot 1o werkdagen kon duren. 3 dagen later werd mijn bestelling ineens geanulleerd met de melding 'We hebben jouw annuleringsaanvraag ontvangen'
KlantenserviceProduct besteld waarvan de levertijd 1-3 dagen zou zijn. Direct een mail met track & trace ontvangen. Vervolgens gebeurde er niets meer. Na 2 weken contact opgenomen waar het artikel bleef. Konden ze niet zeggen en moesten ze bij logistiek navragen. Na enkele dagen wachten zonder reactie nogmaals contact opgenomen en kreeg te horen dat terugkoppeling van de logistieke afdeling tot 1o werkdagen kon duren. 3 dagen later werd mijn bestelling ineens geanulleerd met de melding 'We hebben jouw annuleringsaanvraag ontvangen'
Beste Desertdognl,
Dank voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de levering van je bestelling niet volgens verwachting is verlopen.
Het lijkt erop dat er miscommunicatie is opgetreden over de status van je bestelling, en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn.
Je feedback is belangrijk voor ons, en we werken aan het verbeteren van onze processen.
Het Tink Team