bol

Ik ben opzoek naar een Razer Blade 18 rtx4080, stond bij Bol.com voor €3800 te koop en het waren uiteindelijk oplichters. Ik vertrouwde het niet dus de webshop aangesloten bij Bol.com benaderd en kreeg een mail terug met spelfouten en dat ze de laptop zelf kwamen brengen omdat ze postnl en dhl niet vertrouwen. Bol.com ingelicht en ze hun klanten niet goed beschermen en een naïef iemand er misschien wel was in getrapt maar de klantenservice via de chat kwam niet verder dan waar kan ik u mee helpen en heeft u de laptop gekocht.

3 maanden geleden is er bij Bol.com een laptop kwijt geraakt en heb ik meer dan een maand gewacht tot op me geld omdat niet de zaak wilde oppakken via de chat.

Heel slecht, laagste niveau Nederlands sprekende mensen. Bol zet een geroutineerd product te koop en dagen later is staat er nieuw😅

Beste ArnoldvNL

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol

Scorekaart voor bol