Dustin

Helaas kan ik niets anders dan ontevreden zijn over Dustin. Allereerst ging het leveren en de informatievoorziening daaromtrent erg rommelig. Levertijd zou 10-15 dagen zijn bij bestellen. Na een lange tijd krijg ik een mail dat het nog een paar weken later wordt en na die laatste mail staat de bezorgen de volgende dag voor de deur met het pakket. Kennelijk is het hun logistieke proces erg lastig in te schatten voor hunzelf en daardoor is de informatievoorziening erg verwarrend voor een klant.

Dan de factuur. Eerst kreeg ik uberhaupt geen factuur. Toen ik om een BTW factuur vroeg voor mijn accountant krijg ik de reactie dat er geen bedrijfsnaam boven kan omdat op mijn bestelling kennelijk als consument bij hen in het systeem staat. Dit ondanks het feit dat er een veld is "bedrijfsnaam" tijdens het doen van de bestelling, wat ik netjes had ingevuld. Tot op de dag van vandaag weigeren ze me hierbij te helpen. Kan niet mag niet, etc. Fout ligt bij mij. Maar goed, ook al zou fout bij mij liggen, wat ik betwijfel dan getuigd het niet echt van klantgerichtheid om me te helpen om een simpel woordje op de factuur gewijzigd te krijgen.
Op advies een klacht ingediend bij het daarvoor bestemde email adres. Dat wordt lekker doodgezwegen en komt helemaal geen reactie op.

Dus wat mij betreft is dit typisch een bedrijfje waarbij je geluk hebt als alles goed gaat, maar verwacht verder geen medewerking in het oplossen van een probleem in het geval er administratief of hoe dan ook wat mis gaat.

Hopelijk weten ze me in de toekomst te overtuigen dat ze beter kunnen dan dit.

Scorekaart voor Dustin