AlgemeenOp 24 november 2023 heb ik online bij TI-84 shop een playstation 5 besteld. Er staat op het internet dat dit bedrijf is geverifieerd dus ondanks de slechte reviews heb ik een bestelling gedaan. Er werd aangegeven dat de playstation de volgende dag geleverd zou worden. Echter was dit niet het geval en is er ook geen verder contact geweest vanuit TI-84 om dit te bevestigen. Ik werd wantrouwig en heb mijn bestelling geannuleerd in de hoop mijn geld terug te krijgen. Donderdag 30 november heb ik een bevestiging gekregen dat mijn bestelling is geannuleerd en het geld zou worden terug gestort. Telefonisch contact is niet mogelijk en via de e-mail krijg je half antwoord. Tot op heden heb ik het bedrag van 499,- nog niet terug ontvangen. Hoe kan het zijn dat dit bedrijf nog steeds advertenties online heeft staan en meerder mensen hier dupeert door raken. Het is schandalig hoe hier met klanten kan worden omgegaan.
VerzendingNooit geleverd en geld niet terug ontvangen tot op heden. Het is schandalig en alles wat is beloofd op de site komen ze niet na
KlantenserviceGeen contact via de telefoon en/of mail. Ik zie nergens een whatsapp nummer staan zoals in andere reviws is benoemd