TI-84shop.nl

Ti-84 houdt al een maand mijn geld vast zonder een bestelling te hebben ontvangen en enig antwoord. Ik heb een maand geleden een ps5 besteld en spijt dat ik ik dat hier heb besteld. Na de bestelling ontvang ik geen ontvangstbevestiging en toen dacht ik pas dit is niet pluis. Ik zag na mijn bestelling op tweakers pas de slechte reviews, ik probeer al 4 weken contact te krijgen en geld terug te ontvangen. Wat een waardeloos bedrijf, morgen plaats ik dit handelen op social media. Dus ti-84 bij deze gemeld op tweakers omdat jullie oplichterspraktijken toepassen . Morgen plaats ik jullie handelen op social media. Ik zal er zelf extra accounts voor aanmaken… zorg dat mijn geld netjes wordt terug gestort op mijn rekening ! Ti-84 een ordernummer plaats ik niet hier, je zorgt maar gewoon dat je met mij contact opneemt en mijn geld terugstort

Er wordt niks verzonden en geen ontvangstbevestiging zelfs. Deze site klopt niet. Ti-84 hier niet bestellen !

Er is geen klantenservice. Niet bestellen bij ti-84 niet bestellen bij ti-84 niet bestellen bij ti-84.

Scorekaart voor TI-84shop.nl