CampusShop.nl

PC besteld omdat de vorige gestolen was. Binnen de 3 weken viel deze ineens uit, waardoor ik hem terugstuurde naar het reparatie centrum. Kreeg een bevestiging van ontvangst en van reparatie. Is nog steeds niet aangekomen, na 3 weken. Niemand kan mij vertellen waar mijn pc is, wanneer deze aankomt, en moest meermaals bellen voor ze zelf een onderzoek startte om te zien waar het was gebleven. Ze zouden me “terugbellen” met de informatie, maar dat is ook nooit gebeurd. Wanneer we vragen om meer info krijgen we vrij snel een nietszeggend antwoord terug, maar wanneer we dan vragen of we in de tussentijd een vervang toestel mogen hebben zodat ik tenminste schoolwerk kan doen is het radio stilte. Geef uw klanten gewoon waar ze om vragen en probeer ze misschien eens te helpen?

Edit: ik heb nu het ordernummer erbij gezet, aangezien ik het al heb doorgestuurd naar het mail adres dat ik moest contacteren die de shop vermelde in commentaar hierop en ik nog steeds geen antwoord heb gekregen na 3 dagen.

Niemand kan me zeggen waar mijn pc is na reparatie en doet ook geen moeite om erachter te komen. Ik zit nu al 3 weken zonder PC, wat zeer onhandig is voor schoolwerk en andere gelegenheden

Enkel nietszeggende antwoorden, geen enkele moeite of interesse in mij echt te helpen, komen afspraken niet na over update over de status van mijn item.

Hallo KRK,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Uiteraard ontzettend jammer om te lezen dat deze niet positief is, mijn excuses hiervoor!

Ik zou dit graag voor je willen gaan oplossen. Ik heb mijn best gedaan om het contact dat je met ons hebt gehad terug te zoeken maar door het ontbreken van een referentienummer is mij dit niet gelukt. Zou je het referentienummer van de reparatieaanvraag, deze begint met SHW, naar specialcare@campusshop.nl willen sturen?
Dan kan ik meteen voor je aan de slag!

Groet, Simone
Team CampusShop