tink.nl

Site is overzichtelijk en duidelijk. Helaas is dit ook het enigste positieve. De klantenservice is van een ontzettend slecht niveau. Er word niet of nauwelijks gereageerd en de enigste manier om contact te zoeken is via de mail. Er word een oplossing voorgesteld ivm onderzoek bij dhl maar hierna krijg ik niks meer te horen. De gewone response tijd is tussen de 1,5 en 2 weken.

Response is super traag. De omdat het druk is reageren we "wat" later gaat er bij mij niet meer in. Inmiddels meerdere mails gestuurd maar word niet gehoord helaas. Vanaf mijn kant absoluut geen aanrader

Beste klant,

Dank voor uw eerlijke feedback, en onze oprechte excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met onze klantenservice. We begrijpen dat de ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, en dat spijt ons zeer.

We erkennen dat de responsiviteit van onze klantenservice momenteel traag is, en we begrijpen de frustratie die dit veroorzaakt. We nemen uw feedback serieus en werken eraan om de responstijden te verbeteren.

Wat betreft het onderzoek bij DHL en de voorgestelde oplossing, bieden we onze excuses aan voor het uitblijven van verdere communicatie. We gaan intern na wat er mis is gegaan en streven ernaar om u spoedig een gedetailleerdere update te geven.

We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Als u nog verdere vragen heeft, staan we tot uw beschikking via de mail.

Met slimme groetjes,
het Tink Team