AlgemeenEven goed de verschillende packages vergelijken maar dan kun je echt wel een nette deal sluiten.
VerzendingVerzending ging in 2 batches, enigszins onlogisch en niet vooraf gecommuniceerd maar er zat 3 dagen tussen batch 1 en 2 dus geen onoverkomelijk probleem.
KlantenserviceUiteindelijk besloten een deel van de producten terug te willen sturen. Dit op 29 november via service@tink.nl gemeld. Supersnelle en vriendelijke reactie van Ehran gehad. Daarna bleef het echter stil. Het is inmiddels 11 december en ik heb nog geen retourinstructies ontvangen. Echt waardeloos.
Herhaalde mailverzoeken worden inmiddels niet meer beantwoord. Telefonisch onbereikbaar (nummer doet het niet). Dat Thuiswinkel Waarborg hier zn naam nog aan wil verbinden is me echt een raadsel. NL
Beste klant,
Dank voor uw gedetailleerde feedback en onze excuses voor de problemen die u heeft ondervonden met onze klantenservice en de retourafhandeling. We begrijpen dat dit een frustrerende situatie is en bieden onze oprechte excuses aan.
We nemen uw feedback serieus en gaan intern na wat er is misgegaan met de communicatie rondom uw retouraanvraag. Het is spijtig dat u nog geen retourinstructies heeft ontvangen en dat uw herhaalde mailverzoeken niet zijn beantwoord. Dit is niet de standaard die we nastreven, en we streven ernaar om dit onmiddellijk op te lossen.
We waarderen uw geduld en begrip in deze kwestie. Ons team zal ervoor zorgen dat u snel de benodigde informatie ontvangt om uw retour soepel af te handelen.
Met slimme groetjes,
het Tink Team